Co jest w środku?

Od dziecka bardziej interesowało mnie co jest w środku i jak to działa, niż to jak wygląda z zewnątrz.Zdarzało się oczywiście, że zbadane rzeczy nie nadawały się do ponownego użycia, lub działały mimo że zostało parę śrubek. Tym razem jednak zaglądam do środka bez rozkręcania śrubek. Ciekawi Was jak wyglądają torty przed przykryciem marcepanową kołderką?

HP1_5583Najpierw biszkopty barwione są barwnikami spożywczymi, potem wypiekane, każdy osobno.

HP1_5729Po nasączeniu zostają złączone kremem, czasem pomiędzy kolorowe biszkopty trafiają świeże owoce, czasem kolorowa czekolada lub inne dodatki.

Biszkopty nie zawsze są kolorowe 😉

Reklama

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s